Fototävling almanacka 2025

Vi efterlyser dina bästa bilder till nästa års almanacka, 2025.

Hjälp oss att fylla nästa års upplaga med härliga fotografier från Öland. Temat för 2025 är ”Förändringens år”. Ge dig ut och fota eller leta bland dina redan tagna foton. Skicka sedan ditt bidrag till oss, senast 31 oktober 2024.

Har du fångat en plats i förändring?

Allting förändras, både i det stora och i det lilla. Landskapet runtomkring oss ändras, årstiderna växlar –  ingenting står stilla, allt rör sig. I år är temat för vår populära almanacka ”Förändringarnas år”. Kanske har just du tagit, eller kommer att ta, en bild som du tycker passar in på detta tema. Vi söker bilder från årets alla månader. Omställning, utveckling. Ibland välkomnar vi förändringar och ibland är de något vi långsamt måste försöka vänja oss vid. Knoppar som brister, den gamla bryggan som spolades bort i vinterns storm, en ny utsikt – det är du som hittar bilden!

Dela med dig och visa upp din tolkning av temat genom att skicka din bild till vår fototävling!

Almanackan för 2025 skickas ut i slutet av december till dem som beställt den.
Vinnarbilden placeras på framsidan och övriga utvalda bidrag får pryda januari till december.

De vinnande bidragen kommer också att pryda vår hemsida samt vara omslagsbild på Facebook.

Hur gör jag?

  1. Läs igenom tävlingsvillkoren nedan.
  2. Skicka in din/dina bilder senast 31 oktober 2024 till kommunikation@borgholmenergi.se. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna komma i kontakt med dig (namn och telefonnummer) – märk ditt mejl med Fototävling.

Tävlingsvillkor

  1. Bilden ska vara fotograferad i Borgholms kommun – uppge var bilden är tagen och fotografens namn.
  2. Bilden ska vara i liggande format.
  3. Vi behöver högupplösta färgbilder (300 dpi) för att kunna använda i tryck och dessa ska vara i bildformat JPEG. Många av dagens mobilkameror ger mycket bra bildkvalitet men det KAN vara så att bilden inte håller nödvändig kvalitet, vilket gör att vi då inte kan använda din bild.
  4. Bilden får inte visa personer som går att känna igen.
  5. Varje deltagare får skicka in max 5 bidrag.
  6. Du måste ensam förfoga över upphovsrätten till de bilder du skickar in och du ansvarar för att Borgholm Energi hålls skadeslös för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten.
  7. Borgholm Energi ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på borgholmenergi.se, Borgholm Energis sociala kanaler samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen. Detta gäller även efter att almanackan delats ut till hushållen.
  8. Vi samlar in ditt namn, ditt telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dina uppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen. Om du blir en av de 13 vinnarna kommer ditt namn och din bild att publiceras i almanackan och arkiveras.
Öppna menyn