Fototävling almanacka 2024

Vi efterlyser dina bästa bilder till nästa års almanacka, 2024.

Hjälp oss att fylla nästa års upplaga med härliga fotografier från Öland. Temat för 2024 är ”Ett fångat ögonblick i Borgholms kommun”. Ge dig ut och fota eller leta bland dina redan tagna foton. Skicka sedan ditt bidrag till oss, senast 31 oktober 2023.

Har du fångat ett särskilt ögonblick som du vill dela med dig av?

Vi söker nu fotografier på fångade ögonblick i Borgholms kommun. Ett sånt där ögonblick som du kan plocka fram långt senare och fortfarande njuta av den speciella känslan som infann sig vid fototillfället. Kanske hände det under en promenad med hunden, fick du lov att stanna till med bilen för att spara ögonblicket eller uppstod det när du satt där vid strandkanten för att se solnedgången.

Dela med dig och visa upp DITT bäst fångade ögonblick genom vår fototävling. Vi önskar bilder från alla årstider!

Almanackan för 2024 skickas ut i slutet av december till dem som beställt den.
Vinnarbilden placeras på framsidan och övriga utvalda bidrag får pryda januari till december.

De vinnande bidragen kommer också att pryda vår hemsida samt vara omslagsbild på Facebook.

Hur gör jag?

  1. Läs igenom tävlingsvillkoren nedan.
  2. Skicka in din/dina bilder senast 31 oktober 2023 till kommunikation@borgholmenergi.se. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna komma i kontakt med dig (namn och telefonnummer) – märk ditt mejl med Fototävling.

Tävlingsvillkor

  1. Bilden ska vara fotograferad i Borgholms kommun – uppge var bilden är tagen och fotografens namn.
  2. Bilden ska vara i liggande format.
  3. Vi behöver högupplösta färgbilder (300 dpi) för att kunna använda i tryck och dessa ska vara i bildformat JPEG. Många av dagens mobilkameror ger mycket bra bildkvalitet men det KAN vara så att bilden inte håller nödvändig kvalitet, vilket gör att vi då inte kan använda din bild.
  4. Bilden får inte visa personer som går att känna igen.
  5. Varje deltagare får skicka in max 5 bidrag.
  6. Du måste ensam förfoga över upphovsrätten till de bilder du skickar in och du ansvarar för att Borgholm Energi hålls skadeslös för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten.
  7. Borgholm Energi ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på borgholmenergi.se, Borgholm Energis sociala kanaler samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen. Detta gäller även efter att almanackan delats ut till hushållen.
  8. Vi samlar in ditt namn, ditt telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dina uppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen. Om du blir en av de 13 vinnarna kommer ditt namn och din bild att publiceras i almanackan och arkiveras.
Öppna menyn