Almanacka

Varje år tar vi på Borgholm Energi fram en almanacka som delas ut till alla hushåll i kommunen. Almanackan innehåller massor med nyttig information om till exempel ändrade sophämtningsdagar, öppettider för året, tips och råd om hur du hanterar ditt avfall och mycket mycket mer.

Är det någon information du tycker saknas eller har du kanske tips på tema till kommande års almanacka är du varmt välkommen att kontakta oss.

Temat till årets almanacka är smultronställen i vår kommun – den ska ha landat i din brevlåda strax innan jul.

Fototävling till almanackan 2021

Vi efterlyser dina bästa bilder till nästa års almanacka, 2021. Borgholm Energi fyller 100 år och temat i årets almanacka blir därför ENERGI.

Hjälp oss att fylla nästa års almanacka med härliga fotografier på temat. Ge dig ut och fota eller leta bland dina redan tagna foton. Skicka ditt bidrag till oss senast 30 oktober.

Ger Öland dig extra energi?

Vi söker fotografier på platser i vår kommun där du kan tanka energi. Är det en favoritplats för din picknick? Är det en plats du stannar till vid på hundpromenaden? Eller kanske en plats som du längtar efter när du är på jobbet?

Visa upp DITT Öland genom vår fototävling. Vi önskar bilder från alla årstider!

Almanacka för 2021 skickas ut i slutet av december.
Vinnarbilden placeras på framsidan och övriga utvalda bidrag får pryda januari till december.

De vinnande bidragen kommer också pryda vår hemsida och vara omslagsbild på Facebook.

Hur gör jag?

  1. Läs igenom tävlingsvillkoren nedan.
  2. Skicka in din/dina bilder senast 30 oktober 2020 till kommunikation@borgholmenergi.se. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna komma i kontakt med dig (namn och telefonnummer) – märk ditt mail med Fototävling.

Tävlingsvillkor

  1. Bilden ska vara fotograferad i Borgholms kommun – uppge var bilden är tagen.
  2. Bilden ska vara i liggande format.
  3. Vi behöver högupplösta färgbilder (300 dpi) för att kunna använda i tryck och dessa ska vara i bildformat JPEG. Många av dagens mobilkameror ger mycket bra bildkvalitet men det KAN vara så att bilden inte håller nödvändig kvalitet, vilket gör att vi då inte kan använda din bild.
  4. Bilden får inte visa personer som går att känna igen.
  5. Varje deltagare får skicka in max 5 bidrag.
  6. Du måste ensam förfoga över upphovsrätten till de bilder du skickar in och du ansvarar för att Borgholm Energi hålls skadeslös för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten.
  7. Borgholm Energi ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på borgholmenergi.se, Borgholm Energis Facebooksida samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen. Detta gäller även efter att almanackan delats ut till hushållen.
  8. Vi samlar in ditt namn, ditt telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dina uppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen. Om du blir en av de 13 vinnarna kommer ditt namn och din bild att publiceras i almanackan och arkiveras.

 

Öppna menyn