Det saknas en beskrivning av den här bilden, berätta gärna det för oss genom att skicka ett mail med länken till den här sidan till

Dina Mina sidor

Du vet väl att du som kund hos oss på Borgholm Energi kan logga in på dina personliga Mina sidor?

Där kan du bland annat se vilken e-post och telefonnummer du registrerat hos oss, alla dina avtal, din nästa sophämtning och mycket mer.

Du loggar tryggt och enkelt in med BankID och för dig som av olika anledningar inte kan använda BankID erbjuder vi nu även Freja eID. Det går också att logga in med ett lösenord kopplat till ditt kundnummer.

Du hittar till Mina sidor i toppmenyn på hemsidan, i menyn i kundappen eller genom att klicka här – till Mina sidor. 

Nytt för 2024

En nyhet är att du nu kan lägga till behörighet för någon annan. Kanske är ni två i hushållet som delar abonnemanget? Kanske har du någon i din närhet som hjälper dig med dina fakturor? Eller har du en fastighetsskötare som du vill ge behörighet till?

För att göra detta loggar du som står på abonnemanget in på dina Mina sidor. Gå därefter in på din profil och under fliken Behörigheter kan du lägga till en eller flera användare och därmed ge dem åtkomst. Du lägger till namn, personnummer och e-post och den nya användaren loggar sedan in med Freja eller BankID.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

 

Öppna menyn