Det saknas en beskrivning av den här bilden, berätta gärna det för oss genom att skicka ett mail med länken till den här sidan till

Villakampanj

Vi erbjuder nu en villakampanj med ett lägre anslutningspris för dig som bor i närheten av en befintlig fjärrvärmeledning i Borgholm. Kampanjen innebär att du får 5 000 kr i rabatt på anslutningsavgiften och pågår till 31 maj 2022.

Enkelt

Det enda du behöver är ett litet skåp (där fjärrvärmecentral sitter) som är sammankopplat med ditt vattenburna värmesystem. Fjärrvärme kräver en liten arbetsinsats, är mycket driftsäkert och enkelt att hantera.

Värmeekonomiskt

Sänk dina uppvärmningskostnader med fjärrvärme som ger billigare uppvärmning än de flesta andra uppvärmningssystem. Fjärrvärme är stabilt och i princip underhållsfritt och du riskerar inte att värme eller varmvatten tar slut. Fjärrvärme kan även höja värdet på din fastighet.

Närproducerat

Med fjärrvärme får du ett miljövänligt alternativ för din uppvärmning som innebär låga utsläpp. När du väljer fjärrvärme från oss får du dessutom en uppvärmningsform som produceras lokalt av flis från Öland och Småland.

Vad kostar det?

Här har vi samlat information om våra priser och avtal.

Varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du vill ansluta din villa till fjärrvärme och få en grön, smart och bekväm värmevardag.

Öppna menyn