Det saknas en beskrivning av den här bilden, berätta gärna det för oss genom att skicka ett mail med länken till den här sidan till

Driftinformation via SMS

Vi har som ambition att det ska vara så få störningar som möjligt i våra leveranser för att du som kund inte ska bli drabbad av något driftstopp, men även i de bästa av världar kan det oförutsedda ske.

Vid en driftstörning som påverkar våra leveranser till våra kunder, läggs information ut på vår hemsida samt i vår kundapp och beroende på omfattning aviseras detta även genom ett SMS-utskick.

Hur har vi fått ditt nummer?

Vi hämtar ditt mobilnummer från din telefonoperatörs databas. Om du är skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick som rör den fastigheten.

Har du skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, nummer som är registrerat på din arbetsgivare, äger ett fritidshus i kommunen eller vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga – kan du registrera dig i formuläret nedan. Där kan du även avregistrera adresser och telefonnummer samt uppdatera dina uppgifter.

Du kan inte registrera ett utländskt mobilnummer men kan då istället registrera din e-post.

Vi använder inte SMS-utskicken för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Öppna menyn