Detta gäller i våra sociala kanaler

De inlägg vi publicerar rör saker vi gillar, saker vi tycker är viktiga och saker vi gör på Borgholm Energi. Vi vill alltid ha dina åsikter och ibland frågar vi efter dem. Vår kundservice och representanter från andra delar i företaget hjälps åt att svara på dina frågor. Det är fritt att kommentera våra inlägg i sociala medier eller ställa frågor till oss.

Vi kommer aldrig att be dig lämna ut privata uppgifter i ett öppet forum och råder dig att för din egen säkerhet inte skriva personnummer, kundnummer eller annan känslig information direkt på sidan. Kontakta oss istället direkt på 0485-883 00, på info@borgholmenergi.se eller i ett privat meddelande på sidan.

Vi förväntar oss att du håller god ton och håller dig till ämnet i inlägget. Vi tolererar inte och förbehåller oss rättan att plocka bort inlägg som:

  • Är nedsättande eller kan upplevas stötande av andra besökare.
  • Är bedrägligt, vilseledande eller olagligt.
  • Innehåller personangrepp, t ex genom ras/etnicitet, kön, religion, nationalitet, utseende eller politisk övertygelse.

Skulle du bryta mot Facebooks regler eller våra riktlinjer kommer du blockeras från vår sida och anmälas till den sociala kanalen.

Tänk på att:

  • Den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare.
  •  Våra representanter som svarar på dina frågor på sidan är alltid identifierade som officiella representanter från Borgholm Energi och postar innehåll under namnet Borgholm Energi.
  • Om någon annan än Borgholm Energi svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det inlägget.
  • Om du väljer att gilla eller följa vår sida godkänner du också att motta våra inlägg i ditt eget flöde. Du kan dock när som helst välja att sluta gilla sidan eller att dölja enskilda eller alla inlägg vi gör.
  • Om du hör av dig med en fråga och lämnar dina personuppgifter till oss så samtycker du också till att vi sparar information om vår kontakt, för statistik och för att lättare kunna ge service till dig vid ett annat tillfälle.
Öppna menyn