Borgholm Energi Kundapp

Kundapp

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Är du tillfälligt bortrest? Eller har du kanske semesterbostad i Borgholms kommun? Då kan du känna dig trygg med att vi informerar dig om planerade och pågående underhållsarbeten, eventuella trafikstörningar samt driftstörningar som kan uppstå.

Med vår kundapp hoppas vi att vi ska kunna förenkla vardagen för dig som kund hos oss.

I appen hittar du utöver driftinformation även öppettider till våra återvinningscentraler, aktuella nyheter hos oss på Borgholm Energi och när nästa sophämtning sker på din adress. Du kan också ställa in så att du får en pushnotis med en påminnelse inför din nästa sophämtning. Testa också Sorteringsguiden som gör det enklare för dig att sortera rätt!

All information är samlad på ett ställe för att underlätta så mycket som möjligt för dig – du får snabbt en tydlig överblick över alla funktioner och kan enkelt navigera runt bland nyttig information och aktuella händelser.  I appen kan du också logga in på kundportalen Mina sidor, kontakta vår kundservice och skicka felanmälan på elutrustning.

Du laddar enkelt ner den nya appen genom att söka på ”Borgholm Energi” i din appbutik eller så kan du scanna QR-kod nedan.

 

Öppna menyn