Jobba hos oss

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö.

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet!

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.


Vi söker nu en Kommunikatör

Vi söker en driven och kreativ kommunikatör som vill vara med och vässa bolagets kommunikativa förmåga och förstärka vårt varumärke. I din roll som kommunikatör jobbar du såväl strategiskt som operativt och stödjer våra verksamheter med intern och extern kommunikation. Vi vill att du kan se det kommunikativa behovet och handla därefter. Du analyserar, planerar, genomför och utvärderar kommunikationsinsatser. Du är van vid att driva kommunikationsprojekt och är vass på att formulera budskap. Du är en lagspelare som vet vikten av gott samarbete.

Som person är du kommunikativ och bra på att bygga och upprätthålla goda relationer och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är självgående och drivande. Du har ett helhetsperspektiv samtidigt som du också har sinne för detaljer. Du har gott omdöme och är en god företrädare för bolaget. Tempot är stundom högt och det är viktigt att du även i pressade situationer kan prioritera och arbeta strukturerat. Du har ett uppsökande och proaktivt arbetssätt.

Vi förutsätter att du är relations- och samarbetsorienterad och använder din kreativa drivkraft till att skapa goda resultat. Du ser hellre möjligheter än hinder, hittar vägar framåt och kommer med egna initiativ och förslag. Du skapar teamkänsla och är genuint nyfiken på att både lära dig nya saker och att bidra till vår utveckling. Du ser dig själv som en kommunikativ relationsbyggare, lyhörd, flexibel och prestigelös och med god förmåga att förankra dina idéer.

Detta är ett vikariat för föräldraledighet t.o.m. 30 september 2022 – vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt.

Läs mer och ansök här. 

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Vi söker nu en driftsamordnare

Verksamheten Återvinning och avfall ansvarar för avfallsinsamlingen i kommunen, bland annat genom våra två återvinningscentraler. Återvinningscentralerna är till för hushållens grov-avfall och farliga avfall. Vi är inne i en intensiv utveckling och söker en medarbetare till kontoret, med uppgift att samordna och driva arbetet och utvecklingen på återvinningscentralerna. Du blir en viktig länk mellan det administrativa och den praktiska driften ute på återvinningscentralerna.

Du utgår från Borgholm Energi i Borgholm. Du kommer till största delen ha en administrativ roll med verksamhetsplanering för båda våra återvinningscentraler. Arbetsledande uppgifter kommer att ingå. Arbete förekommer både vid Böda återvinningscentral och vid Kalleguta återvinningscentral.
Bland annat kommer du arbeta med:
– Praktiska återvinningscentral-frågor i stort och smått
– Egenkontroll och rutiner
– Aktuell lagstiftning och avtal, kontakt med myndigheter och entreprenörer
– Del av utredningar och upphandlingar
– Kundärenden och kundrådgivning för insamling

Läs mer och ansök här. 

Vi behöver din ansökan senast 15 augusti.


Vi söker nu en elmontör

Vi söker dig med elteknisk utbildning, yrkesutbildning på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter även erfarenhet från arbete inom eldistributionsföretag eller liknande verksamhet. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av drift och underhåll samt ny- och ombyggnadsarbeten av företagets eldistributionsnät. I arbetsuppgifterna ingår även drift och underhåll samt nyinstallation av gatubelysning inom Borgholms kommun. Beredskap ingår i tjänsten vilket gör att du måste ha maximalt en timmes inställningstid. B-körkort krävs, men C-kort är önskvärt.

Du kommer ingå i en liten och flexibel organisation, vilket gör att personliga egenskaper är av vikt. Att kunna arbeta självständigt likväl som i grupp är en förutsättning.

Läs mer och ansök här.

Vi behöver din ansökan senast 6 augusti.

 

 

Öppna menyn