Det saknas en beskrivning av den här bilden, berätta gärna det för oss genom att skicka ett mail med länken till den här sidan till

Jobba hos oss

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö.

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.


Vi söker en kundservicemedarbetare på halvtid

Vi söker nu en kundservicemedarbetare. I rollen som kundservicemedarbetare hos oss är du personen som kunderna oftast kommer i kontakt med först, vilket innebär att du blir bolagets ansikte utåt.

Du ingår i ett mindre team där du och dina kollegor hanterar inkomna kundärenden som kommer till oss via telefon, mejl eller besök. Svårighetsgraden i förfrågningarna är varierande och stundtals komplexa. Vissa ärenden löses relativt snabbt medan andra tar längre tid och oftast kräver samarbete mellan kollegor och andra verksamheter.

Frågor som kan förekomma är exempelvis registrera felanmälan, besvara fakturafrågor, adressändringar, registrera nya kunder, hantera flyttanmälan, betalningsärenden, mätarbyten bland mycket annat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har förmågan att snabbt och effektivt ta initiativ. Du sätter alltid kunden och kundens utmaningar i fokus samtidigt som du är tillmötesgående i ditt bemötande. Därtill är du en person som har lätt för att samarbeta, förmedlar en positiv energi, ser utmaningar som något kul och som alltid är redo lära sig något nytt!

Tjänstens omfattning är deltid, 50% och sista ansökningsdag är 15 oktober, men vi intervjuar löpande – så välkommen in med din ansökan redan idag!

Läs mer och sök tjänsten här!

Öppna menyn