Det saknas en beskrivning av den här bilden, berätta gärna det för oss genom att skicka ett mail med länken till den här sidan till

Jobba hos oss

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö.

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet! Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.


Vi söker en Systemförvaltare

Vi söker en engagerad systemförvaltare med starkt intresse för utvecklingsarbete. Rollen som systemförvaltare på Borgholm Energi är mångfacetterad och innebär eget ansvar och ett stort kontaktnät att interagera med.

I rollen ingår att hålla kontakt och samarbeta med såväl leverantörer som branschkollegor för att få information om systemens utveckling, men även omvärldsbevakning och trendspaning. Du kommer att vara en viktig del i vår resa mot digitalisering, effektivisering och smarta lösningar.

Som person är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten med en serviceinriktad inställning. Du är en lagspelare som har god struktur kring ditt arbete, ett pragmatiskt synsätt och stort kundfokus. Din sociala förmåga gör det lätt för dig att skapa nätverk och samverka med andra.

Sista ansökningsdag är den 28 april, men vi intervjuar löpande – välkommen in med din ansökan!

Läs mer och sök tjänsten här!


Vi söker en Marknadschef

Vi söker en erfaren och engagerad marknadschef för att leda teamet för kundservice, kommunikation, systemförvaltning och affärsutveckling.

I rollen som marknadschef är du en kreativ, kommunikativ och inkluderande ledare med god förmåga att inspirera, leda och motivera ditt team. Det är viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta både högt och lågt, strategiskt och operativt.

Som marknadschef kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och genomföra marknadsstrategier, öka medvetenheten om våra tjänster samt bygga och bibehålla starka relationer med våra kunder och partners.

Sista ansökningsdag är den 5 maj, men vi intervjuar löpande – välkommen in med din ansökan!

Läs mer och sök tjänsten här!


Vi söker en Chef för Elnät och Fjärrvärme

Vi söker en chef för Elnät och Fjärrvärme. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av verksamhetsansvar, chefskap, personal- och budgetansvar. Du ingår i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Som chef för Elnät och Fjärrvärme i Borgholm Energi kommer du att ansvara för två verksamheter: Elnätsverksamheten inom vårt koncessionsområde och Fjärrvärmeverksamheten som driver och äger tre anläggningar med tillhörande nät i två orter. I arbetsgruppen ingår totalt elva medarbetare.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att samordna och ansvara för databehandling, dokumentation och ekonomi, rapportera till myndigheter men också av projektering, beredning, utredning och installationsärende inom våra nät.

Sista ansökningsdag är den 15 maj, men vi intervjuar löpande – välkommen in med din ansökan!

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Öppna menyn