Jobba hos oss

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö.

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet!

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.

Vi söker en controller

Vi söker nu en Controller. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat.

Borgholm Energi söker en driven och engagerad Controller till ekonomiavdelningen. För rätt person väntar ett omväxlande, utvecklande och framförallt roligt och socialt arbete.

Ditt arbete sker i nära samarbete med respektive förvaltningsledning och du finns som ett stöd för chefer för att ge dem rätt förutsättningar för att planera sin verksamhet. Du har varierande arbetsuppgifter av ekonomisk karaktär och du ges möjlighet att styra och påverka ditt arbete. Arbetet på avdelningen sker tätt ihop med dina kollegor för att utbyta idéer och erfarenheter. Arbete i projektform förekommer återkommande på avdelningen där du ges möjlighet att ta olika roller i projektgruppen.

Som person är du positiv, trivs i en social roll och har lätt för att samarbeta. Du kommer göra muntliga presentationer vilket ställer krav på att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara ekonomiska sammanhang. Du är driven och initiativtagande då du själv styr stora delar av din egen arbetssituation. Du har en god prioriteringsförmåga och kan lätt skapa en överblick kring vad som behöver göras. Arbetet sker mot flertalet deadlines och processer som kan överlappa varandra vilket kräver att du på ett bra sätt kan hantera intensiva perioder.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande.
Sista ansökningsdag är 1 november.

Läs mer om tjänsten här.