Jobba hos oss

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö.

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet!

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.


VA Projektledare

Just nu söker vi en  VA Projektledare.

VA Ledningsnät planerar och projektleder bland annat VA reinvestering, VA utbyggnad och drift av ledningsnätet. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av projektledning samt VA utredningar, planering, projektering, beredning och viss arbetsledning.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten vilket gör att du måste ha maximalt en timmes inställningstid.

Vi söker dig med teknisk utbildning samt projektledarutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Arbete/erfarenhet inom VA verksamhet eller liknande verksamhet är meriterande.

Du kommer ingå i en liten och flexibel organisation, vilket gör att personliga egenskaper är av vikt. Att kunna arbeta självständigt likväl som i grupp är en förutsättning.

B-körkort krävs. Du talar och skriver flytande svenska.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Vi behöver din ansökan senast 7 november.


Affärsutvecklare

Just nu söker vi en Affärsutvecklare.

Som affärsutvecklare har du en strategiskt viktig roll att arbeta med utveckling av affärer, prismodeller och processer med fokus på marknaden och kundernas behov. Du har även till uppgift att omvärldsbevaka och arbeta för att vi som bolag ligger i framkant med utvecklingen av nya tjänster vilket bland annat innebär att du har kontakter med affärsutvecklare i andra företag samt samarbetspartners för att finna bra helhetslösningar. Du arbetar nära våra affärsområden tillsammans med dina medarbetare inom avdelningen Marknad.

För att trivas i rollen krävs ett stort intresse för marknadstrender och förståelse för såväl kundernas som bolagets situation och utmaningar samt ett intresse för hållbarhet och energisystemet i stort. Samtidigt måste du ha en affärsmässig syn på framtida utvecklig och förmågan att se möjligheter till utveckling. Du är van vid att tänka digitalt, både när det gäller lösningar och nya affärsmodeller. Som person är du drivande, målinriktad och tar initiativ. Du har en förmåga att se helheter och lösa komplexa utmaningar. Vidare är du en prestigelös lagspelare med en positiv och ödmjuk framtoning.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer om tjänsten och ansök här. 

Vi behöver din ansökan senast 14 november.

Öppna menyn