Jobba hos oss

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö.

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet!

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Vår lokala förankring gör att vi alltid finns i närheten och har god kännedom om våra kommuninvånares behov.


Vi söker två controllers

Söker du en ekonomitjänst där du får möjlighet att utvecklas och driva ditt eget arbete? Är du positiv, driven och trivs i en social roll? Då kanske det här är tjänsten för dig! Vi söker nu två Controllers med stort eget ansvar.

För rätt person väntar ett omväxlande, utvecklande och framförallt roligt och socialt arbete! Som controller arbetar du med bland annat:
– Budget och medverkar aktivt i den övergripande budgetprocessen
– Ekonomisk uppföljning
– Redovisning
– Prognosarbete och analyser
– Medverkar i projekt av olika karaktär
– Utvecklar arbetssätt och rutiner

Vi söker dig som har ekonomisk högskoleutbildning och vill arbeta i en varierande roll inom ekonomi. Du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet och goda IT-kunskaper då avdelningen dagligen arbetar i flertalet olika verksamhetssystem. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, både tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av ekonomiarbete inom VA, Återvinning och avfall, fjärrvärme, elnät eller fastigheter.

Som person är du positiv, trivs i en social roll och har lätt för att samarbeta. Du kommer göra muntliga presentationer vilket ställer krav på att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara ekonomiska sammanhang. Du är driven och initiativtagande då du själv styr stora delar av din egen arbetssituation. Du har en god prioriteringsförmåga och kan lätt skapa en överblick kring vad som behöver göras. Arbetet sker mot flertalet deadlines och processer som kan överlappa varandra vilket kräver att du på ett bra sätt kan hantera intensiva perioder. Vi kommer i rekryteringsprocessen lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan som vi behöver innan 16 oktober.

Öppna menyn